Menu

Handige links voor ketogeen dieet therapie

Bij Keto Cool’s Handige Links voor Ketogeen Dieet Therapie draait alles om het bieden van waardevolle ondersteuning aan ouders van kinderen met epilepsie die het medisch ketogeen dieet volgen. We hebben zorgvuldig een lijst samengesteld met handige links naar betrouwbare bronnen en partners die essentiële informatie en ondersteuning bieden voor dit dieet.

Wil je meer weten over het medisch ketogeen dieet en hoe het epilepsiepatiënten kan helpen? Neem dan een kijkje bij EpilepsieNL, waar je een schat aan informatie vindt over dit dieet. Voor inspiratie en recepten bezoek Matthews Friends Nederland-Vlaanderen en KetoCafé.

Ontdek ook webshops zoals De Notenshop, waar je online allerlei soorten noten kunt bestellen en andere handige bakproducten zoals psylliumvezels. Voor dieet-specifieke producten zoals Konjac Pasta, kun je terecht bij Dieetwebshop.

Of je nu aan het begin staat van de reis met het medisch ketogeen dieet voor je kind of al een ervaren ouder bent in dit proces, we hopen dat deze handige links je zullen helpen bij het vinden van de informatie en ondersteuning die je nodig hebt.

Informatie over het ketogeen dieet

  • EpilepsieNL – EpilepsieNL zet zich in voor alle mensen met epilepsie en hun omgeving. Op hun website is bordevol informatie te vinden over de ins en outs van het medisch ketogeen dieet.

Inspiratie voor recepten

  • Matthews Friends Nederland-Vlaanderen – Een website vol recepten en informatie over Ketogeen Dieet therapie.
  • KetoCafé – Ook op deze website zijn veel recepten te vinden die passen binnen het medisch ketogeen dieet. Naast recepten staat er op de website ook een keto-calculator en allerlei handige tips voor mensen waarvan hun kind het dieet moet volgen.

Keto Cool’s Commerciële Partners / Ketogeen Dieet Boodschappen

  • Nutrifoodz Eiwitrijk en Koolhydraatarm Brood: Een voedzame en ketogeen-vriendelijke optie aanbevolen door Keto Cool voor mensen die het ketogeen dieet volgen. Dit brood biedt een uitstekende bron van hoogwaardige eiwitten en is laag in koolhydraten, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die streven naar ketose.
  • De Notenshop – Hier kun je online allerlei soorten noten bestellen en ook andere handige bakproducten zoals psylliumvezels.
  • Dieetwebshop – Op deze website kun je verschillende producten bestellen die passen binnen een ketogeen dieet. Bijvoorbeeld Konjac Pasta.

Kijk ook even naar onze diensten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.