Menu

Diensten op maat

Mijn ervaring als ouder van een kind met epilepsie gebruik ik om andere ouders te helpen met praktische begeleiding en sociaal-emotionele ondersteuning.

Onze zoon volgt al vele jaren het ketogeen dieet als behandeling tegen zijn epilepsie. Omdat er toen wij begonnen weinig steun, informatie en recepten te vinden waren, besloot ik mezelf in het onderwerp te verdiepen om ook anderen te kunnen helpen. Zo heb ik de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan die ik nu onder andere deel via tips en recepten op het Ketocafe platform van Nutricia.

Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige geworden, met veel inzicht in alles wat komt kijken bij het medisch ketogeen dieet en het (gezin)leven met een kind met een aandoening. Bovendien heb ik in het schooljaar 2022-2023 een opleiding gevolgd in integratieve kindertherapie, waardoor ik niet alleen praktische begeleiding, maar ook sociaal-emotionele ondersteuning bied.

Mijn diensten omvatten onder andere:

 1. Boodschappenassistentie: Samen vinden we handige ingrediënten en benodigdheden voor het bereiden van keto maaltijden.
 2. Sociaal-emotionele begeleiding: Ik bied coaching aan zowel kinderen als gezinsleden die te maken hebben met het medische ketogeen dieet.
 3. Keukenorganisatie: Ik help je graag om je keuken handig en efficiënt in te richten voor het keto dieet.
 4. Menuplanning: Samen kunnen we medische keto-recepten bedenken en dag- en weekmenu’s samenstellen die niet alleen gezond zijn, maar ook aansluiten bij de smaak-voorkeuren van jouw kind en de juiste verhoudingen hebben.
 5. Verbinding en ondersteuning: Ik help je om contact te leggen met organisaties die extra steun kunnen bieden, zowel op financieel, medisch als praktisch gebied.
 6. Speel- en praattherapie: In mijn vrolijke en veilige praktijkruimte in Voorburg vol speelgoed, boeken en verkleed-spullen kunnen kinderen met een aandoening en hun broertjes en zusjes komen spelen en praten. Dit biedt ook ouders een welverdiende rustpauze.

De prijzen voor mijn diensten worden afgestemd op jouw persoonlijke financiële situatie en de specifieke diensten die je wenst. Omdat iedereen unieke behoeften heeft, stel ik graag een op maat gemaakt pakket en een passende offerte voor je samen.

Je staat er niet alleen voor; ik ben er om te helpen en te ondersteunen, op de manier die het beste bij jouw situatie past. Meer informatie nodig? Vul dan onderstaand formulier in, en ik neem snel telefonisch of via e-mail contact met je op:

  Nog geen commentaar

   Uw reactie

   This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.