Menu
Avondmaal / Lunch

Tartaar van makreel en avocado

Tartaar van Makreel en Avocado
5/5 - (3 stemmen)

Kerstmis komt eraan. Voor Ketoca heb ik een kerstmenu bedacht wat medisch ketogeen dieet verantwoord en heerlijk is voor iedereen. Zo kan komende kerst de hele familie samen genieten van hetzelfde diner.

Als voorgerecht ben ik gegaan voor een smaakvolle tartaar van makreel en avocado, verrijkt met zalmforeleitjes en verfrissende zeekraal. De harmonieuze combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een culinaire beleving die alle smaakpapillen streelt. Het volledige recept is hier te vinden op de website van Ketoca : Tartaarvariatie van makreel en avocado.

Eet smakelijk :-)!

Zie ook het nagerecht: Tarte au citron

Nog geen commentaar

    Uw reactie

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.