Menu
Lunch

Tarama sandwich met komkommer en kerstomaatjes

Ketogenic tarama sandwich
Rate this post

Naois vindt tarama heerlijk. Het is heel vet en past daarom goed in een ketogeen dieet. In Frankrijk kun je tarama in bijna iedere supermarkt vinden. In Nederland kun je tarama bij de Aldi of de Sligro bemachtigen. Doordat zowel het brood als de tarama heel vet zijn kun je er lekker veel groenten bij eten. In dit geval kerstomaatjes en komkommer 🙂

Voedingswaarde

 • Calorieen: 318
 • Ratio: 3-1
 • Koolhydraten: 6 g
 • Eiwitten: 4 g
 • Vet: 31 g

Ingredienten

Bereidingswijze

 1. Snij het broodje in 4 ronde plakjes.
 2. Verdeel de 20 g tarama over de plakjes brood
 3. Snij de 15 g komkommer in dunne plakjes
 4. Snij eventueel ook de kerstomaten in plakjes
 5. Doe het brood, de tarama, de komkommer en de kerstomaten op een een bord voor thuis of in een tupperware voor naar school. Ik gebruik in de tupperware altijd tandenstokers om ervoor te zorgen dat de plakjes brood op elkaar blijven zitten.

Nog geen commentaar

  Uw reactie

  This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.